De Ketelaere mist een unieke kopkans om met de 2-0 San Siro in lichterlaaie te zetten en Milan met een half been in de kwartfinale.
Volledig scherm
De Ketelaere mist een unieke kopkans om met de 2-0 San Siro in lichterlaaie te zetten en Milan met een half been in de kwartfinale. © Reuters
AC Milan MIL
1
EINDE
0
Tottenham Hotspur TOT
  • 7' Goal Brahim Díaz

“Daar moet je het beter doen, jongen”: De Ketelaere scoort weer slechte punten, Pioli behoudt vertrouwen

De blik in het ijle. Leão was er als de kippen bij om hem te troosten, aan de zijlijn staken doelpuntenmaker Diaz en coach Pioli hun ongeloof niet onder stoelen of banken. Charles De Ketelaere had net een opgelegde kans naast gekopt en miste zo de 2-0 voor AC Milan in de achtste finale tegen Tottenham. Pioli sprak achteraf zijn vertrouwen (nogmaals) uit in CDK, de media was een pak strenger.

19 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    CDK valt eigenlijk weinig te verwijten, hij haalt het niveau van bij Brugge 😁. Een wereld van verschil.
  • Kris Sermon

    1 jaar geleden
    Cdk slechtste aankoop ooit voor Milan, wil wel maar kan niet voetballen
  • Geert Herremans

    1 jaar geleden
    Zoals zovelen te vroeg vertrokken, ze denken omdat ze eens een lucky goal maken in een interland en opgehemeld worden in het binnenland, dat ze al de man gaan zijn in het buitenland. Als dat hand boven hun hoofd dan wegvalt en ze het echt moeten bewijzen, elke keer weer, dan lukt alles al veel minder. Je ziet in elke CL wedstrijd dat ze nog veel tekort komen tegen echte mannen.
  • Dominique ROSIER

    1 jaar geleden
    Ze maken daar in Milan een man van CDK en eenmaal bevrijd van de onderdrukking van het leerproces zal Belgie een topspeler rijker zijn.
  • Werner Mertens

    1 jaar geleden
    Ik vrees dat het niet meer goed komt