Dansen en nog eens dansen. Dat is wat Julie samen met negen BV’s gaat doen vanaf 18 februari.© VTMGo

Julie Vermeire maakt programma voor VTM Go: “Het ultieme doel? Heel Vlaanderen laten dansen!”

Dat Julie Vermeire graag danst, wisten we al. En dus vond VTM in haar de ideale persoon om het gezicht te worden van Julie’s Dance Academy. In dit programma op VTM Go is Tiktok nooit ver uit de buurt.

Tom Vets

Dansen en nog eens dansen. Dat is wat Julie samen met negen BV’s gaat doen vanaf 18 februari. Het is dé grote passie van de spring-in-’t-veld en die wil ze maar al te graag delen met kijkend Vlaanderen. Julie gaat op bezoek bij negen bevriende bekende koppen om hen Tiktok-dansjes aan te leren én hen misschien wel Tiktok-famous te maken. Tiktok-ster Céline Dept en zangeres Karen Damen mogen zaterdag de spits afbijten. “Het is mijn kinderdroom om met Karen te mogen dansen!”, klinkt het bij de dolenthousiaste Julie. Karen stond als K3-meisje ooit te dansen en zingen voor heel Vlaanderen en Nederland. Welke dance moves kan ze nog steeds? Julie neemt haar mee naar een bijzondere plek, de karaokebar Bonaparte in Antwerpen waar het voor Karen ooit allemaal begon.

Later in de reeks staan er nog een aantal uitdagingen te wachten. Kan Andy Peelman een pirouette? Heeft Junior Planckaert soepele heupen? Kunnen tortelduifjes Steffi Mercie en Gerben Tuerlinckx synchroon dansen? Hoe lenig is de West-Vlaamse Jamie-Lee Six? En hoe zit het met het ritmegevoel van Familie-actrice Jools Jatta Janssens?

“Ik hou al heel mijn leven van dansen. Ik zit dagelijks op TikTok en schuim de nieuwste trends af. In dansen kan ik mijn creatieve ei kwijt”, aldus Julie. “Negen enthousiastelingen uit hun comfortzone halen, is dan ook helemaal mijn ding. Voor elk van hen stak ik een dansje in elkaar met ‘a personal touch’. Het ultieme doel? Heel Vlaanderen laten dansen!”

Julie’s Dance Academy, Vanaf zaterdag op VTMGo.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER