Sampdoria SAM
0
EINDE
0
Internazionale INT

KIJK. De vulgaire scheldpartij van Romelu Lukaku tegen maatje Barellà krijgt uiteindelijk geen staartje: geen boete voor ‘Big Rom’

Serie ABinnen Inter is de ruzie ook een thema. Tijdens het doelpuntenloos gelijkspel tegen laagvlieger Sampdoria kwam het tot een conflict tussen Romelu Lukaku en Nicolò Barella, nochtans z’n maatje bij Inter. “Basta, basta. Zoon van een...” Voorpaginanieuws in Italië. En een club die verveeld zit met de zaak. Vandaag boog Inter zich intern over het dossier. Hun conclusie: zijn belhamels worden niet gestraft.

58 reacties

  • Eddy Bosch

    1 jaar geleden
    Hij die zo graag zijn mama ziet. Hoe durft hij dan een andere persoon zijn mama beschuldigen van hoer, een vrouw die hij zelfs niet kent. Hij is een omhoog gevallen niemendal, noch als speler noch als mens. Shame on you.
  • Anthony Peeters

    1 jaar geleden
    Er zijn er hier weer veel heiliger dan de paus!! Moet allemaal perfect kunnen ambras op het veld om zo beter te worden en naast het veld gewoon terug samen kunnen lachen! Iedereen die voetbal heeft gespeeld heeft dit soort dingen wel eens gehoord zeker na slechte pas mislukte actie ofzo maar dat moet je niet persoonlijk oppakken
  • Floris Roberto

    1 jaar geleden
    Hij moet blij zijn dat Barella een braaf kerel is als het tegen Zlatan was had hij tegen zijn lip gehad. Schandalig om iemand zo uitmaken.
  • Hans Loyaerts

    1 jaar geleden
    Zo een gedrag als dat van Lukaku betekent meestal het begin van het einde. Dat was zelfs al duidelijk tijdens het laatste WK.
  • Rudy Claes

    1 jaar geleden
    Heeft al lang een dikke nek en denkt onmisbaar te zijn. Doe gewoon Romelu en probeer te scoren en niet gekwetst te geraken.