Charlotte Nayaert met de acht snelheidsovertredingen die ze in één week kreeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Charlotte Nayaert met de acht snelheidsovertredingen die ze in één week kreeg. © Photonews

En plots lagen er 8 snelheidsboetes tegelijk bij Charlotte (34) in de brievenbus: “Dit voelt onrechtvaardig”

“Ik heb geschreeuwd en gehuild”, zegt Charlotte Nayaert (34) over het moment dat ze acht brieven van de politie zag liggen. Allemaal snelheidsovertredingen op dezelfde steenweg tussen Gistel en Oudenburg en allemaal in één week verzameld. En zo werd het een bijzonder dure week voor Charlotte na acht pittige boetes op een rij: “Eén boete, dat zou terecht zijn. Maar acht? Zo krijg je als bestuurder toch niet de kans om je rijgedrag aan te passen?”

543 reacties

  • Guillaume Bastings

    11 maanden geleden
    Je past je rijgedrag pas aan na boetes? Hoe heb je dan ooit kunnen slagen voor je rijbewijs?
  • Maurice Jonckheere

    1 jaar geleden
    Sorry niet opletten, gewoon de aangegeven snelheidcrijden , dan heb je geen probleem!
  • Willy Spiesssens

    1 jaar geleden
    Jeroen de vleesschauwer da klopt gewoon niet wat jij zegt een kilometerteller wijkt procentueel af dus hoe sneller u rijd hoe groter het verschil en cruise contro opzetten is onbegonnen werk als je niet op de autosnelweg rijdt want je moet u konstant aanpassen aan het verkeer
  • Jeroen De Vleesschauwer

    1 jaar geleden
    Op mijn teller is 33 km/h = 30 km/h, 53 km/h = 50 km/h en 123 km/h = 120 km/h... Snelheid bereiken - cruise control opzetten - klaar.
  • Renée Verhoeven

    1 jaar geleden
    De meesten zijn hier precies heiliger dan de paus! Dat zijn wellicht allemaal diegenen die 5km/u te traag rijden en intussen hun volle aandacht op hun gsm vestigen. Dat zijn pas de gevaren op de weg en niet 5 km/u te snel als de omstandigheden het toelaten. Het is enkel en alleen om geld te doen, niks met veiligheid, vroeger kon het wel, in het andere landsdeel kan het wel, dan is het toch duidelijk.