Märtha Louise
Volledig scherm
Märtha Louise © STV

Prinses Märtha Louise maakt Noorwegen woest met interview, nationale media slaan hard terug

RoyaltyPrinses Märtha Louise (51) haalt alle krantenkoppen in Noorwegen. De prinses, die drie maanden geleden haar koninklijke rol neerlegde, gaf een uiterst controversieel interview op televisie. Tijdens het gesprek ging Märtha Louise geen onderwerp uit de weg en sprak ze open, eerlijk en bijzonder emotioneel over haar ‘koninklijke lot’. Maar Märtha Louise verloor onmiddellijk het aanzien dat ze zo wanhopig probeerde terug te winnen.

5 reacties

  • Robert Geysels

    1 jaar geleden
    Wilma ulrix , als de belastingbetaler moet opdraaien voor de kosten van bvb de koninklijke familie dan zijn het voor mij publieke figuren, als ze graag uit de media gehouden worden moeten ze hun donatie maar weigeren en dan hebben ze uiteraard recht op privacy.
  • WILMA ULRIX

    1 jaar geleden
    Natuurlijk heeft deze prinses gelijk als ze beweert dat de media boter op het hoofd hebben. De media -ook de Belgische- zijn voortdurend uit op sensatie en het creëren van onrust, want dat verkoopt kranten, advertenties en reclame. Sommige doen dat door ongefundeerde kritiek te spuien op bekende personen, anderen door te speculeren en nieuws niet te checken en weer anderen door sensatiekoppen die de lading niet dekken. Het zou de media sieren als ze dat eindelijk eens zouden erkennen.
  • Tamsin Andersen

    1 jaar geleden
    Wentelt zich ook in de slachtofferrol, net als Harry.
  • Leen Demeyer

    1 jaar geleden
    Hoewel sjamanisme ongekend is bij veel mensen, staat het veel dichter bij de mensen dan ze nu leven, en is het heel waardevol. Het jammere is dat zij in deze gelijk heeft, en dat de mensheid omgekeerd en fout redeneert. De mens staat veel te ver af van zijn eigen natuur in deze tijden. Intriest in feite dat de juiste als verkeerd wordt geciteerd.
  • freddy cardoen

    1 jaar geleden
    Tegenwoordig loopt het de spuigaten uit en gaat de media dikwijls zijn boekje te buiten . Blijkbaar wordt dikwijls vergeten wat een impact dit heeft op het leven van de mens .