© Jordan Strauss/Invision/AP

Jennifer Lopez en Ben Affleck laten ‘matching tattoos’ zetten: “Toewijding is sexy”

Op hun eerste Valentijnsdag als getrouwd koppel hebben Jennifer Lopez en Ben Affleck ‘matching tattoos’ laten zetten.

mtm

Bij haar: net boven haar ribbenkast een oneindigheidsteken met een pijl erdoor en hun namen in het cursief. Bij hem: op de zijkant van zijn torso, onder zijn onderarm twee grotere, gekruiste pijlen met de initialen J en B boven elkaar. Op Instagram heeft de 53-jarige zangeres en actrice Jennifer Lopez foto’s gedeeld waarop de nieuwe tatoeages te zien zijn die zij en haar echtgenoot, acteur Ben Affleck (50) hebben laten zetten. “Fijne Valentijnsdag, mijn liefste”, schreef Lopez onder meer bij de foto’s. Met vervolgens nog de hashtag “Commitment is sexy”. Ofwel: “Toewijding is sexy.”

Jennifer Lopez en Ben Affleck leerden elkaar kennen in 2002, op de set van de film ‘Gigli’. Ze vormden een tijdlang een koppel en waren zelfs verloofd, maar gingen in 2004 weer uit elkaar. In 2021 sloeg de vonk echter opnieuw over en deze keer kwam het wel tot een huwelijk. Vorig jaar in augustus gaven de twee sterren elkaar het jawoord.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER