© victoriano moreno

Cafébaas in de cel wegens poging tot doodslag

De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft de cafébaas van het Borgerhoutse café De Paternoster opgesloten in de gevangenis. De man was betrokken bij een vechtpartij in zijn café en wordt verdacht van poging tot doodslag.

De politie pakte zondagnacht vier mensen op na een stevige knokpartij in café De Paternoster op de Turnhoutsebaan in Borgerhout. Ter plaatse bleek een man zwaargewond te zijn, hij had een stevige hoofdwonde opgelopen en verkeerde even in levensgevaar. Bij de vechtpartij waren ook de ramen van het café gesneuveld.

De eigenaar van het café werd uiteindelijk voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Het parket bevestigt dat de man aangehouden werd op verdenking van poging tot doodslag. De raadkamer zal later beslissen of zijn aanhouding al dan niet bevestigd wordt.

Café De Paternoster is al jaren een doorn in het oog van de omwonenden. Het café werd enkele jaren geleden ook al een tijdje verzegeld door het parket nadat bij een controle bleek dat er verschillende mensen illegaal aan het werk waren en er ook drugs lagen.

© victoriano moreno

 sare

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners