KIJK. “Dan hadden ze evengoed Hoefkens kunnen houden”: Degryse is het niet helemaal eens met WK-verwijzing van Verhaeghe

21 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Hopelijk wint de échte Brugse club Cercle. Staan ze op amper 4 puntjes van Club Brugge. Hilarisch indien Cercle PO1 zou spelen en Club PO2 😂.
  • Eric Bex

    1 jaar geleden
    Marc staat de nagel op de kop. Onder Carl was het ook al maanden niet goed meer maar Parker doet het zelfs nog slechter. Wanneer gaat die Parker eens een match winnen met dominant, aanvallend, mooi en verzorgd voetbal? Als hij dit weekend van Cercle niet kan winnen dat ze hem dan maar terug het kanaal oversturen. Eén match heeft hij kunnen winnen en dan was het nog niet verdiend.
  • Stef Debever

    1 jaar geleden
    Sinds dat marcske weg is bij club, gaat het alleen maar beter en beter!
  • René Van Halen

    1 jaar geleden
    De trainerswissel zal er ook voor veel tussen zitten. Men heeft de vorige trainer te vroeg buitengegooid en men heeft geen toptrainer als vervanger genomen.
  • Paul Carpels

    1 jaar geleden
    Ik begin mij serieus af te vragen welk superieur genie beslist heeft om Carl Hoefkens te ontslaan, terwijl ze onder zijn leiding toch door gingen in de Champions League. Zou het niet aan de spelers liggen ? Het zo geroemde no sweat, no glory, wordt niet door iedereen met even veel overtuiging in de praktijk omgezet.