VTM lost meer info over mysterieus programma ‘Bestemming X’ in nieuwe trailer

VTM geeft in een nieuwe trailer meer info over ‘Bestemming X’, het nieuwe programma waarvoor de zender een grootse campagne opzette. De hoofdrolspelers zijn tien onbekende Vlamingen die op avontuur trekken. Maandag zou alles duidelijk moeten worden.

edb

Tien onbekende Vlamingen die op reis vertrekken voor een avontuur: het klinkt als het begin van De Mol. Maar in Bestemming X is er een twist: de reizigers weten niet waar ze zijn. “Zij gaan op zoek naar bestemming X”, klinkt het in de trailer. In de video zijn kandidaten te horen die raden waar ze zich bevinden. “Ik ben zeker, we zitten in Bilboa”, denkt iemand.

De voorbije weken werd Vlaanderen warm gemaakt voor het programma met een grootse campagne. Op verschillende plaatsen in Vlaanderen verschenen x-symbolen op de grond en boodschappen op bekende gebouwen, zoals de Boerentoren in Antwerpen. Woensdag kregen 25.000 Vlamingen een postkaart in de bus met de boodschap ‘Zoek mee naar bestemming X’ op.

Maandag 20 februari om 20.25 uur wordt alles duidelijk. Dan staat de eerste van tien afleveringen van Bestemming X op het programma bij VTM en VTM GO.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER