Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
0
EINDE
2
Benfica BEN
  • João Mário Goal 51'
  • David Neres Goal 88'

Pijnlijke avond op Jan Breydel: Club Brugge schiet zichzelf in de voet met defensieve blunders tegen Benfica, kwartfinale lijkt nu al onmogelijk

De schade bleef beperkt, toch lijkt een kwartfinale in de Champions League buiten bereik. Het Portugese Benfica bleek immers een maat te groot voor Club Brugge, dat na een degelijk verweer - en twee verdedigende missers - met 0-2 onderuit ging.

90 reacties

  • Floris Roberto

    1 jaar geleden
    En dan een filmpje maken van een adelaar en een boer maar het is anders gedraaid de adelaar heeft de boer opgegeten met haar en huid. Zo wat noemen ze KARMA
  • Pascha Van Rossem

    1 jaar geleden
    Club voetbalde mee echter stellen aanvallend zo goed als niets voor. Een team dat niet weet te scoren kan nooit winnen. En dan de verdediging. Wat een "knullige" fouten maakt men hier. Eerst seconden te laat op de bal en de tegenstander onderuit trappen: terecht penalty. De 2de goal was nog erger. Als je als verdediger in dergelijke positie komt dan weet je dat je de bal gewoon ofwel moet teruggeven aan de keeper ofwel zo ver mogelijk wegtrappen. Dan moet je gewoon balverlies vermijden.
  • Andre Ooms

    1 jaar geleden
    Wat als Hoefkens was gebleven ? Slim bestuur en slimme supporters of oerdom ?
  • Haesendonck Yves

    1 jaar geleden
    Hoefkens moest weg en wat is het resultaat? Volgende stap terug ne andere trainer!
  • Sven Celeyn

    1 jaar geleden
    Parker kijk eens hoe Frankrijk zich in de finale voetbalde. Precies het omgekeerde van wat jullie bij Club al heel het seizoen doen. Wel uitkijken naar twee snelle centrale grote technische jongere verdedigers en een scorende spits type Boniface. En Odoi, Boyata, Yaremchuk, Vanaken mogen weg. Al gehoord van Teuma? Naast Nielsen zetten.