.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

“Op dit niveau zijn er maar weinig achterpoortjes”: onze chef voetbal zag dat Club Brugge de wet van de sterkste onderging

Geen stunt voor Club Brugge in de Champions League. Blauw-zwart opende veelbelovend, maar forceerde in offensief opzicht amper iets. “De zestien van Benfica was een spookstad”, stelt onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Dat krijg je natuurlijk als je zonder echte spits speelt.” Een analyse.

11 reacties

  • Leon Mertens

    1 jaar geleden
    Lang speelt niet voor deploeg is zeker geen spits,trainer nul het bestuur zou beter wakker schieten ,en waar wachten supporters op spandoek trainer buiten en Hoefkens terug ...hahaha!!
  • Willy Niclaes

    1 jaar geleden
    De spelers van Brugge hebben goed genoeg gespeeld , spijtig genoeg is de T1 niet van het formaat van zijn spelers , dan hadden ze maar beter Hoefkens gehouden ,deze bakt er nog minder van wat een kluns
  • Frankie De Roep

    1 jaar geleden
    Benfica is geen onderploeg, wel een degelijke ploeg. Als je echter start zonder echte spits, dan ken je de uitslag al. Die ploeg moet je vastzetten en offensief bekampen. Als je ze laat komen hebben ze technisch overwicht.2 weggeefgoals maar het had erger gekund. Parker is geen Messias.Marc Degryse heeft correct geanaliseerd.
  • Frank Van Driessche

    1 jaar geleden
    Is dit een schande als Belgische ploeg met een budget dat nog geen 1/10 bedraagt van de topclubs? Dat club momenteel in een stevige dip zit is duidelijk . Maar hier heeft het bestuur zijn aandeel in! Eerst een trainer aanstellen die het niveau niet ( nog niet) aankan en vervolgens aankopen doen die op zijn zachtst gezegd ondanks de kostprijs ontoereikend zijn! Daarbij nog verkopen doen( Openda) die ze de dag van vandaag hard nodig zouden hebben! Dit heeft duidelijk een gedeelde oorzaak.
  • wilgenhof rudi

    1 jaar geleden
    Ze kom er er nog goe vanaf met 2 goals,Benfica speelde zoals op training...