"De adelaar heerst", kopte 'A Bola'.
Volledig scherm
"De adelaar heerst", kopte 'A Bola'. © A Bola/Photo News

"Verslonden door de Adelaars" en "Parkers zorgen blijven toenemen": buitenlandse pers zag Club Brugge logische nederlaag lijden

Een pijnlijke, maar logische nederlaag voor Club Brugge tegen Benfica. Dat is ook de teneur in de internationale pers, waar geen enkel medium rekening leek te houden met een nieuwe Brugse stunt in de Champions League. “De zorgen van Scott Parker worden alleen maar groter”, klinkt het zelfs. Een verwijzing naar het aankondigingsfilmpje van Club met de adelaar en de boer is ook nooit ver weg. Een overzicht.

35 reacties

  • Chantal Favril

    1 jaar geleden
    Ik begrijp die Parker wel. Hij had gehoopt op een gelijkspel. Waarschijnlijk zou hij dan op dezelfde manier de terugwedstrijd aangevat hebben om dan naar het einde met de inbreng van een hopelijk fitte Jutgla en Skov Olsen proberen te verrassen. Helaas beslisten individuele blunders er in de verdediging gisteren anders over. Mijn enige kritiek is dat Sowah geen efficiënte speler is. Dan had ik toch liever Lang op zijn positie en Yaremchuk (zelfs zonder doelpunten) in de spits gezien.
  • Rudy de clerck

    1 jaar geleden
    Parker kent er niks van
  • jos verscheuren

    1 jaar geleden
    Als je op 20 punten staat van de eerste plaats in de competitie, zegt toch genoeg.
  • steve ryckier

    1 jaar geleden
    Wie is daar eigenlijk aangesteld in Brugge om spelers te kopen? Het lijkt me logisch om deze personen in de eerste plaats te ontslaan en eens serieuze scouting te doen. Spelers van 16 miljoen gaan halen en andere prutsers die in de pinten liga niet eens meekunnen…. Daarvoor moet je echt heel onbekwaam zijn.
  • Pascha Van Rossem

    1 jaar geleden
    Benfica speelde rustig hun wedstrijd en maakten de verdedigingsfouten van Club koelbloedig af. En de boer ploegde rustig verder :-) @Eddy DeGoei Idd Eddy, mocht men er zo 3 op het veld bij Club lopen hebben dan zou men al iets kunnen bereiken. Als men dan ook een échte spits heeft dan kan men die aanspelen en scoren. Vraag: waarom geen Yaremchuk op het veld?