Kiril Domuschiev.
Volledig scherm
PREMIUM
Kiril Domuschiev. © rv

PORTRET. Voorzitter die de machtsverhoudingen veranderde: Kiril Domuschiev, dankzij 25.000 euro de redder en held van Anderlecht-opponent Ludogorets

Anderlecht en opvallende voorzitters: het wordt stilaan een dingetje. En dan hebben we het niet eens over hun eigen Kolonel Mops. In de groepsfase passeerde Gigi Becali van FCSB al de revue, Kiril Domuschiev (53), preses van Ludogorets, is zijn tegenpool.

0 reacties

  1. “Coucke is bedrogen”: Van Holsbeeck en Henrotay naar correctionele rechtbank voor gesjoemel bij verkoop Anderlecht
    15

    “Coucke is bedrogen”: Van Holsbeeck en Henrotay naar correctio­ne­le rechtbank voor gesjoemel bij verkoop Anderlecht

    De Brusselse raadkamer heeft beslist dat voormalig Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck, ex-CEO Jo Van Biesbroeck en makelaar Christophe Henrotay zich voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor gesjoemel bij de verkoop van RSC Anderlecht aan Marc Coucke in 2017. Ex-voorzitter Roger Vanden Stock, ex-clubadvocaat Luc Deleu en de advocatenkantoren Clifford Chance en Van Landuyt en Vennoten zijn vrijgesproken. “Een grote opluchting”, reageert Deleu: “Ik geloof ook in de goede trouw van Roger Vanden Stock.”
  2. Voetbalpodcast ‘vier-nul’ ziet dat twijfels rond Riemer blijven: “Welke speler heeft hij al beter gemaakt?”
    5

    Voetbalpod­cast ‘vier-nul’ ziet dat twijfels rond Riemer blijven: “Welke speler heeft hij al beter gemaakt?”

    Anderlecht liet zondag in Brugge de kans liggen om over Union naar de leiding te wippen in de Champions’ Play-offs. Marc Degryse zag in voetbalpodcast ‘vier-nul’ dat de keuzes van coach Riemer verkeerd uitpakten, onze chef voetbal Niels Poissonnier vraagt zich af “welke speler Riemer eigenlijk al beter gemaakt heeft”. “Ik heb het gevoel dat Anderlecht vaak wint dankzij de flitsen en de klasse van Vertonghen, Dolberg, Hazard... Wat Van Bommel met bepaalde spelers heeft gedaan bij Antwerp, zie je niet van Riemer bij Anderlecht.”