Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© Belga

Onze Club-watcher stelt dat de excuses voor Scott Parker stilaan zijn opgebruikt: “Toon eindelijk ook lef, moed en durf”

Club BruggeDe tijd van de excuses is opgebruikt. Wat Parker vraagt van zijn spelers, mag hij eindelijk eens zelf tonen ook, dat stelt onze Club-watcher. Anderhalve maand na zijn komst oogt de balans negatief. Parker won slechts één keer in de competitie en krijgt geen lijn in het voetbal van blauw-zwart. “Voor Club wordt het nu zaak om de plaats in de top vier veilig te stellen.”

38 reacties

  • Nicole Bogaerts

    1 jaar geleden
    Is het de schuld van Parker dat Club geen enkele goede spits heeft, zijn de twee kado doelpunten aan Benfica zijn schuld ? Veel van zijn wissels in de voorbije wedstrijden waren gedwongen wissels. Gekwetste of spelers uit vorm moeten toch gewisseld worden en bijgevolg vraagt dit verschuivingen. In de hoop dat alles snel beter zal worden want anders vrees ik voor Parker.
  • Elle Devee

    1 jaar geleden
    En altijd is het de schuld van de trainer. Er staan wel nog 11 andere mensen op het veld. Zij moeten het doen.
  • Jan Colpin

    1 jaar geleden
    Stoer wel van de Club watcher. De beste stuurlui staan duidelijk altijd aan wal. Parker wordt al vanaf dag 1 afgekraakt door alles en iedereen. Terwijl ons team duidelijk ziek was en onze kern grondig overschat wordt door het bestuur en al die zongenaamde analisten. Of denken jullie echt dat het toeval is, dat het laatste halve seizoen onder Clement en alles nadien moeilijk liep. Laat Parker maar rustig doen. Er staat eindelijk weer een team dat minstens een beetje voor elkaar werkt.
  • jan boden

    1 jaar geleden
    De juiste trainer kiezen blijft een moeilijke zaak. Kijk maar eens naar het aantal trainers dat bij Genk gepasseerd is de laatste 15 jaar. Slechts 3 waren er echt succesvol : Vercauteren, Clement en nu Vrancken. Het zal wel geen toeval zijn dat het telkens Belgen zijn. Kennis van de competitie en de spelers zijn onontbeerlijk.
  • Peter Bogaert

    1 jaar geleden
    Onze status respecterende hadden we al minimum 12 extra punten moeten hebben in de JPL. (sinds de aanstelling van Parker). Dan stonden we nu 8 punten achter op Genk en met de deling van de punten was alles nog te spelen.