Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Loedogorets LUD
1
EINDE
0
Anderlecht AND
  • 9' Goal Igor Thiago

Ook Anderlecht gaat onderuit: inefficiënt paars-wit verliest met 1-0 op het veld van het Bulgaarse Ludogorets

Er is géén man overboord voor Anderlecht, dat in Bulgarije met het kleinste verschil verloor van Ludogorets. Maar dan zal paars-wit volgende week in het Lotto Park wél meer killer instinct moeten tonen wil het in de Conference League blijven.

35 reacties

  • Anthony Peeters

    1 jaar geleden
    Als je niet naar de goal stampt kan je niet scoren! Yari Raman Rafa dryer ofzo allemaal een goed schot kap eens een man uit en durf te stampen rond de 16!! Slimani staat op het veld bijna geen deftige voorzetten om te koppen! Raman komt erop allemaal voorzetten om te koppen!!
  • willy staes

    1 jaar geleden
    Anderlecht was de beste ploeg zonder twijfel, maar zijn zelden in de backlijn verschenen , doelman heeft niets moeten pakken . Daar is nog werk aan .
  • Eric De Baeremaeker

    1 jaar geleden
    Nog eens een bewijs hoe zwak onze competitie is . Het doel was of is om jongeren klaar te maken om ze dan duur mogelijk te verkopen ? Nu zie je dat ze zichzelf aan het verzwakken zijn . Anderlecht , standaard nu ondervinden ze het in Brugge ook , Gent , bij Genk nu hun super spits weg is en straks union om hun stadion te financieren ? Licenties geven aan ploegen die bijna failliet zijn is ook niet gezond . 156 miljoen ? Een kunstmatige competitie !
  • Ahmed Amrani

    1 jaar geleden
    De drie beste spelers van Ludogorets waren er niet bij, ze konden geen vrijaf krijgen op hun werk. Een bakker, ene van de spoorwegen en een nachtwaker.
  • Rudy Claes

    1 jaar geleden
    Zullen minstens 2 x moeten scoren thuis want Ludo en Gorets gaan hier scoren 🤭