Links: Eden Hazard gevierd door Azpilicueta en Mikel in zijn hoogdagen bij Chelsea, rechts: John Obi Mikel in de podcast 'Dubai Eye'.
Volledig scherm
Links: Eden Hazard gevierd door Azpilicueta en Mikel in zijn hoogdagen bij Chelsea, rechts: John Obi Mikel in de podcast 'Dubai Eye'. © AFP/Dubay Eye

Eden Hazard geschetst als ‘meest luie voetballer’: “Vrijdag lepelde hij rijstpap uit, dag erop was hij de grote man”

Een oude anekdote over Eden Hazard van John Obi Mikel, zijn gewezen ploegmaat bij Chelsea, gaat in de Engelse tabloidpers opnieuw viraal na een passage van de Nigeriaan bij de podcast ‘Dubai Eye’. Daarin vertelt hij hoe Hazard “de meest luie voetballer is die hij ooit gezien heeft”, maar dat hij daarmee wegkwam omdat hij er tijdens de match wel altijd stond. Mikel geeft ook nog enkele aparte eetgewoontes van Hazard prijs.

12 reacties

  • Marcus Camps

    11 maanden geleden
    Mourinho wist het al na een paar maanden. Er moet een einde komen aan die aanslagen op Hazard of er komt miserie van. Uiteraard heeft het niet geholpen. Hazard had nooit naar Engeland moeten gaan. Direct van Lille naar Spanje had top geweest.
  • Michel Vanderstraeten

    1 jaar geleden
    Simpel, dat ze dan in real maar een grote kom rijstepap op tafel zetten. Probleem opgelost!
  • Bernard Deplacie

    1 jaar geleden
    We gaan hier onze subliemste voetballer niet afbreken ? Het is niet door wat hij al of niet at dat hij geblesseerd uit de Engelse competitie kwam. Het is was nu éénmaal een wonderboy. Meeste sporters aan de top trainen evenveel en toch heb je dat verschil....
  • jonas hulsbosch

    1 jaar geleden
    Verbaast me niets. Maar door zo te eten heeft hij zichzelf op termijn geen plezier gedaan en is zijn carrière (te) vroeg voorbij. Vergelijk dat met een Ronaldo die zijn 38 nog steeds fit is. Die heeft wel voor zijn sport geleefd.
  • Florent Marien

    1 jaar geleden
    Het probleem met Hazard: hij is gewoon fysiek geteisterd uit de Engelse competitie gekomen. Bekijk maar eens de aanslagen op zijn ledematen in de Engelse competitie. Zijn lichaam is gewoon op. En laat ons eerlijk blijven: was een van de grootste Belgische voetballers.