Prinses Delphine en koning Albert begroeten elkaar met een kus.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Delphine en koning Albert begroeten elkaar met een kus. © Wim Dehandschutter

“De verbaasde blik van prinses Claire zei genoeg": onverwacht innige begroeting tussen koning Albert en prinses Delphine

RoyaltyEen verrassend tafereel vrijdag aan de parochiekerk van Laken. Koning Albert (88) begroet prinses Delphine (54) met een kus. Hun eerste teken van affectie in het openbaar: dat we dat na alle spanningen en een pijnlijke rechtszaak nog zouden zien. Is alles vergeten en vergeven? Zien vader en dochter elkaar vaak? En hoe denkt koningin Paola erover?

9 reacties

  • Eddy Roofthooft

    2 maanden geleden
    Eindelijk gebruikt hij zijn verstand als het gemeend is.Het is en blijft toch een rare familie.
  • Alex Jonckers

    1 jaar geleden
    Zo kan het ook he , het is ten slotte je eigen bloed sire, ook in welke omstandig heden, de kracht tussen ouder en kinderen die band word nooit verbroken, je ontsnapt nooit aan je familie.
  • Pierre Vaneylen

    1 jaar geleden
    Fijn dat er na al die jaren een spontane vriendschap tot uiting komt.
  • Jan Deblaere

    1 jaar geleden
    De reactie van Laurent is ook maar beneden alles. Ipv zijn broer de hand te schudden, brengt hij zijn handen als begroeting voor zich. One happy family de koninklijke familie...
  • Jacques Van de Velde

    1 jaar geleden
    Had die nu eens van in het begin gezegd '' et alors'' Dat had iedereen veel tijd en energie gespaard met uiteindelijk hetzelfde resultaat want DNA valt niet te ontkennen.