Samantha Markle sleept zus Meghan voor de rechter.
Volledig scherm
PREMIUM
Samantha Markle sleept zus Meghan voor de rechter. © Photo News

Markle vs Markle. Zus Samantha sleept Meghan voor de rechter wegens laster: “Ik kreeg doodsbedreigingen door haar”

RoyaltyNiet alleen prins Harry ligt in de clinch met zijn familie, ook zijn echtgenote Meghan Markle (41) heeft haar handen vol. Haar halfzus, Samantha (58), sleept haar voor de rechter wegens laster. “Ze gebruikte mij om haar imaginaire ‘van de goot naar het paleis’-verhaal kracht bij te zetten”, klinkt het. Woensdag deed ze voor het eerst haar verhaal in de rechtbank van Florida. De advocaten van de hertogin eisen dat de zaak geseponeerd wordt. Maar zal dat ook lukken?

5 reacties

  • jan boden

    1 jaar geleden
    In Amerika draait alles om geld, nu is het de beurt aan Meghan om gemolken te worden.
  • Lut Peeters

    1 jaar geleden
    Die bedreigingen heeft ze vooral aan zichzelf te danken. Uit de docu op Netflix is wel heel duidelijk gebleken dat Samantha liegt. Zelfs haar eigen dochter sprak zich tegen haar uit
  • Marga Printemps

    1 jaar geleden
    Wat een soap... .
  • willy zachel

    1 jaar geleden
    Van in het begin willen die halfzuster en die vader geld verdienen aan die relatie van Megan op alle mogelijke manieren ! En eigenlijk was die familie al lang uit mekaar en hadden helemaal geen contact meer ! Pas toen Megan wereldnieuws werd kwamen zij er als de kippen bij om ook in de aandacht te staan en er ook zoveel mogelijk financieel gewin uit te halen !
  • paul piens

    1 jaar geleden
    Wat jaloersheid toch doet met een mens.