Belga/rv
Volledig scherm
© Belga/rv

Wereldkampioen Remco Evenepoel is voorzichtig ambitieus daags voor de start van de UAE Tour: “Podium lijkt mooie ambitie”

WielrennenRemco Evenepoel begint morgen in de UAE Tour aan zijn tweede koers van het seizoen. In de Ronde van San Juan eindigde hij zevende en pakte hij geen ritzege. “Ik wil hier graag een stap zetten in vergelijking met Argentinië.”

13 reacties

  • Liliane Wuyts

    1 jaar geleden
    In de Vuelta was er geen tegenstand. Mas te licht bevonden, nu ook weer in de Ruta del Sol. De UAE-tour had spannend kunnen worden, maar nu Pogacar niet meedoet, kan Remco misschien voor het podium gaan. Ben benieuwd wat Yates gaat doen, die zal ook wel wat willen laten zien, hopelijk toch.
  • Roger De Win

    1 jaar geleden
    Tja, je moet het nog wel kunnen afwerken Danny.
  • Johan Maddens

    1 jaar geleden
    De renners maken een grote ronde lastig, niet de stijgings percentage van de bergen. De derde in de Vuelta (19 jaa) zal geen derde plaats rijden in de Tour.
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Hoeft zich niet meer te bewijzen zo jong al maar in de ploegen tijdrit zal hij weer als maarschalk fungeren voor zijn ploeg en de eindzege zo goed als veilig stellen, zij die de Vuelta bagatelliseren moeten het gemiddelde en stijgingspercentages nog eens nagaan, gemiddelde lag hoger dan in de Tour..
  • Karel Van Beeck

    1 jaar geleden
    Nu ben ik zeker! Hij heeft een privé journalist!