Sammy Mahdi (CD&V) reageert op bijnaam die Zuhal Demir (N-VA) hem aansmeert: “Alliteratie zoals Donald Trump ze gebruikt”

Het stikstofdossier blijft de politieke gemoederen beroeren. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi reageert bij VTM Nieuws op de uithaal van Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA). Die zei zaterdag dat ‘Sabotage Sammy’ gans Vlaanderen naar de afgrond duwt in het stikstofdossier. “Een alliteratie zoals ze in Amerika door Donald Trump gebruikt worden”, reageert Mahdi op die bijnaam. “Ik denk niet dat we met zo’n straatvechtersmentaliteit ergens geraken.”

89 reacties

  • Emiel Van Roost

    1 jaar geleden
    Ik heb veel vertrouwen in Demir, haar uitleg waarom ze niet naar de klimaattop in Egypte is gegaan samen met een zeer grote belgische delegatie was zeer terecht, in Egypte worden de mensenrechten met de voeten getreden en de vrouwen verminkt.
  • Eric Servaes

    1 jaar geleden
    Als je argumenten op zijn, wel, dan sleur je Trump erbij. Allé Sammy, je kan veel beter dan dat.
  • vanaeken jokke

    1 jaar geleden
    NVA is steeds tegen geweest dat de belastingbetaler moest opdraaien voor het Arco schandaal Dirk Berx .De trado partijen hadden het al bijna op de belastingbetalers zijn nek geschoven NVA heeft dat Arco schandaal ook uit de doofpot gehaald.
  • Dirk BERX

    1 jaar geleden
    Eventjes een geheugen steuntje, nl: welke politieke partijen kwamen in het regeerakkoord van 2014-2019 overeen, om de Arco aandeelhouders te vergoeden voor de geleden schade ? Voor wie aan geheugen verlies moest lijden: dat waren NVA, CD&V, Open VLD en MR. Maar toen het uur van handelen was aangebroken verschuilde de grootste partij van Vlaanderen en België, zich achter een Europese muur, zodat de beschuldigingen van leugens en bedrog, aan hun voorbij gingen. Dat zijn de feiten !
  • Christian Deckers

    1 jaar geleden
    Verdraaiing der feiten Pieter Verhulst: het zijn de burgers die via de boeren aan het EU-infuus hangen. Voeding is in weze spotgoedkoop als het de boerderij verlaat en dit wordt aangevuld met subsidies zodat u en ik uiteindelijk maar 17% van ons inkomen aan voeding besteden. In die 17 % zitten dan zelfs buitenshuis eten, luxe-dranken, exoten en broodjes van € 6,- aan de naftpomp. Als we bereid zijn seizoensgebonden te consumeren en bij de boer te kopen volstaat 7% van ons inkomen. Bijna gratis.