• 57' Goal Abdelkahar Kadri
  • 67' Goal João Silva
  • Anders Dreyer Goal 41'
  • Michael Murillo Goal 83'

Matig Anderlecht pakt, met dank aan een gigantische blunder in Kortrijk-verdediging, punt in Guldensporenstadion

Geen top acht voor Anderlecht, maar dankzij een gelukje graait het wel nog een puntje mee op bezoek bij Kortrijk. Na een bedroevende tweede helft had paars-wit een voorsprong te grabbel gegooid, maar dankzij miscommunicatie achterin bij KVK werd het alsnog 2-2. “Doelpunten veranderen voetbalwedstrijden. Dat zag je aan de energie van Kortrijk”, aldus Anderlecht-trainer Riemer.