© Dick Demey

STVV-fan Jonas (32) is na metershoge val van tribunes weer thuis

STVV-fan Jonas (32) die zondag na de wedstrijd tegen Westerlo een metershoge val van de tribunes maakte, is weer thuis. Dat laat STVV maandagmiddag weten in een update over zijn gezondheidstoestand.

Gunter Schoofs en Domien Brepoels

Heel Stayen hield na de wedstrijd tegen Westerlo de adem in. Meerdere toeschouwers zagen hoe Jonas (32) in Tribune Noord over de balustrade naar beneden viel. Aanwezige medici en clubartsen snelden ogenblikkelijk toe. Zoals dat gaat bij rampscenario’s, werd meteen een tentje opgesteld om het slachtoffer af te schermen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Tien minuten na de feiten bleek Jonas gelukkig al buiten levensgevaar en was hij weer bij bewustzijn. Angst was er vooral omdat er veel bloed aanwezig was. Dat werd voornamelijk veroorzaakt door een gehavende lip en een kapot aangezicht. De ambulance voerde de onfortuinlijke STVV-fan af naar het Sint-Trudoziekenhuis. Dat heeft hij intussen mogen verlaten. “De alerte hulpdiensten en stewards gaven Jonas snel de eerste zorgen, waarna hij naar het ziekenhuis werd overgebracht. Intussen is deze sterke Kanarie terug thuis en stelt hij het relatief goed”, klinkt het maandagmiddag in een gezondheidsupdate die de club de wereld instuurde.

“De STVV-familie wenst Jonas, zijn vrouw en zoontje veel sterkte en een spoedig herstel.”

© pivan

© Dick Demey

Aangeboden door onze partners