Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © BELGA

Remco Evenepoel over (afwezige) Pogacar, de UAE Tour en zijn vormpeil: “Ik zit nu aan 90% van mijn kunnen, het podium lijkt een mooie ambitie”

“Top drie in het eindklassement en ritwinst met de ploeg.” De ambitie van Remco Evenepoel in de UAE. Behoedzaam. De wereldkampioen van Soudal - Quick-Step zegt geen haast te hebben voor de eerste zege in zijn regenboogtrui, maar de aard van het beestje... “Die ritwinst mag maandag met Merlier zijn, de ploegentijdrit op dinsdag, of een bergrit met mij. Ik ben veel beter dan in San Juan.”

5 reacties

  • Kim Jaspers

    1 jaar geleden
    Hij heeft recht van spreken als wereldkampioen. De benen bewijzen het keer op keer. Een topper net als Pogacar en nog wat anderen. Van genieten ipv te zeuren
  • François dierickx

    1 jaar geleden
    Wat een praat heeft dat ventje precies of heel de wielersport ligt aan zijn voeten, niemand is beter dat dat ventje ocharme
  • Liliane Wuyts

    1 jaar geleden
    Remco zal zijn ambities wel bijschaven, nu Pogacar er niet bij is. Anders was het al bij voorbaat game over.
  • Polutnik Ronald

    1 jaar geleden
    Wat ik niet begrijp is , dat die sporters zoals wielrenners en voetballers nooit honderd procent zijn. Het is steeds maar 80 of 90 procent van hun zogezegde kunnen . Wij moesten op het werk alle dagen 100 procent zijn en niet 80 of 90 procent .
  • Fons Heylen

    1 jaar geleden
    beter sober in uw uitlatingen en laat je benen maar spreken …, daar zal je veel meer harten mee veroveren.