Foto: Belga

Ruzie loopt uit de hand in Asse, drie gewonden door steekpartij

Vier mannen zijn gearresteerd en verhoord na een steekpartij in Asse. Die ontstond na een ruzie aan een restaurant in de Nieuwstraat. Daarbij vielen ook drie gewonden, twee mannen moesten voor verzorging naar het ziekenhuis. 

Afgelopen zaterdag brak er een ruzie uit ter hoogte van een restaurant aan de Nieuwstraat in Asse. Een aantal personen van Roemeense en Oekraïense nationaliteit gingen er op de vuist op het voetpad. Ze zouden onder invloed geweest zijn en er werden ook messen getrokken. Drie mannen raakten daarbij gewond.

“Twee personen moesten naar het ziekenhuis voor verzorging”, laat het parket Halle-Vilvoorde weten. “Eén man raakte gewond aan de hals, de andere kreeg messteken in de hals en de buik. Ook een derde man liep verwondingen op, maar niets ernstig. De drie werden samen met een vierde man opgepakt.”

De mannen zijn vandaag verhoord. Volgens de parketwoordvoerder waren ze een verjaardag aan het vieren in een appartement naast een restaurant. Een paar andere personen zaten in het restaurant en toen beide groepen gingen roken op de stoep, kwam het tot een ruzie. De mannen die in het restaurant zaten zijn gevlucht en nog niet gevonden. De vier gearresteerde mensen zijn weer vrijgelaten na hun verhoor. Er loopt wel een onderzoek.

Meest gelezen