Aleksej Navalny
Volledig scherm
Aleksej Navalny © AP

Russische oppositieleider Navalny vraagt terugtrekking Russische troepen uit heel Oekraïne

Als het van de opgesloten Kremlintegenstander Aleksej Navalny afhangt, dan moet het Russische leger zich terugtrekken uit Oekraïne, moeten de Oekraïense grenzen van 1991, dus inclusief de Krim, erkend worden en moet er een onafhankelijk onderzoek komen naar oorlogsmisdaden.

16 reacties

  • van leeuwen leroy

    1 jaar geleden
    Groot gelijk waren er maar meer als hem maja sluiten ze toch op.
  • hans voet

    1 jaar geleden
    Misverstand: de USA GEEFT geen hulp aan Oekraïne. De USA VERKOOPT steun, inclusief de, erg dure, lening. Oekraïne kan dit nooit terugbetalen daar het land in puin is. Dat is prima voor de USA. Dan zal de lening verrekend worden door de grondstoffen en de exploitatie exclusief, en gratis, aan de USA te geven. Bingo. En dat hebben ze reeds veelvuldig succesvol toegepast in andere landen die ze zogezegd bevrijd hebben. Bvb Irak.
  • Alex Huyghe

    1 jaar geleden
    Navalny heeft 100 % gelijk. Dit is een echte leider!
  • roger van goubergen

    1 jaar geleden
    Ik kan niet begrijpen dat er nog mensen zijn die beweren dat Rusland en de VS onder een hoedje spelen. Ofwel volgen ze de berichtgeving niet goed ofwel kennen ze de geschiedenis tussen deze landen niet. Dat Europa het meest te lijden heeft met de energie ligt niet aan de VS maar aan Europa zelf. Rijk zal de VS ook niet worden van de oorlog gezien de massa steun die ze aan Oekraïne geven.
  • Nellie Mesotten

    1 jaar geleden
    Ja, Oekraïne is enorm heldhaftig maar denken dat Rusland zich gaat gewonnen geven is echt naïef.