Tom Boonen en Lore uit elkaar: “We gunnen elkaar alle geluk van de wereld”

Tom Boonen (42) is niet langer samen met vriendin Lore Van de Weyer (39). Dat heeft de voormalige topwielrenner zelf bevestigd in een interview met Humo. “Maar we komen nog altijd keigoed overeen”, klinkt het.

jvh
Bron: Humo

“Ik denk dat de tijd intussen wel rijp is om het hier te zeggen: Lore en ik zijn inderdaad al even uit elkaar”, bevestigt Boonen het nieuws. “We zijn twintig jaar samen geweest, hebben hoogtes en laagtes gekend, we hebben samen veel meegemaakt, maar we zijn ook erg veranderd in die periode – net zoals iedereen. Dat leidt tot spanningen. Nadat we beslist hebben om wat afstand te nemen van elkaar, vielen alle puzzelstukjes miraculeus in elkaar.”

Toch komen de twee volgens Boonen “nog altijd keigoed overeen”: “We lopen elkaars deur plat, gaan nog samen op vakantie, maar wonen niet meer samen. Alleen: we schreeuwen dat niet van de daken. We hoeven daarover toch geen verantwoording af te leggen? Ik ben nog van de oude stempel: niemand heeft zaken met wat ik in mijn privéleven doe.”

Boonen heeft inmiddels een nieuwe vriendin, zegt hij. “De kinderen, familie en vrienden zijn mee in ons verhaal, en dat is meer dan voldoende. Lore is altijd de vrouw van mijn leven geweest en ze is dat wellicht nog altijd. Ik heb twee prachtige dochters met mijn allerbeste vriendin, en we gunnen elkaar alle geluk van de wereld.”

Het koppel was samen sinds 2003, al gingen ze in 2006 wel even uit elkaar. Boonen stopte in 2017 als beroepsrenner. Lore Van de Weyer is dezer dagen actief als personal coach, met name voor moeders die een miskraam meemaken. Het koppel kreeg in 2014 zelf een miskraam. Ze hebben samen twee dochters: de tweeling Jacqueline en Valentine (8), geboren in 2015.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer