Photo News/Strava/Photo News
Volledig scherm
© Photo News/Strava/Photo News

“Crossertjestraining”: Van Aert deelt subtiel prikje uit aan Lefevere na loodzware training op Tenerife

WielrennenNa een ietwat aarzelende start door ziekte komt Wout van Aert (28) stilaan helemaal onder stoom op de Teide. Onze landgenoot van Jumbo-Visma werkte gisteren een monsterachtige training van meer dan zes uur en 4.000 hoogtemeters af. En hij deelde op Strava ook een subtiel sneertje naar Patrick Lefevere uit...

30 reacties

  • Liliane Wuyts

    1 jaar geleden
    De Tour is de belangrijkste rittenkoers van het jaar. Dat is altijd zo geweest en nu nog. Waarom willen de renners allemaal zo graag te TDF rijden? Als je daar een rit wint, dan win je tegen de toppers. En de TDF 2022 was de mooiste in jaren.
  • Dany Verbeke

    1 jaar geleden
    @ walter de vuyst het is pogacar op 1 vanaert op 2 en evenepoel op 3 en delie op 5
  • patrick isenborghs

    1 jaar geleden
    Walter De Vuyst ga je nu echt een tourrit vergelijken met een RVV ? De tour had de naam van een veredeld criterium & nu dat VA er enkele ritten won is het de top in het wielerjaar
  • Wim Van Kooten

    1 jaar geleden
    Boonen en Cancellara hebben vijftien jaar lang onder elkaar kunnen uitmaken wie RVV en PR mocht winnen. Je had die twee voorjaarsblokken met één duidelijke kopman en daarachter de grote leegte. Nu is de top zoveel breder. Van Aert is de komende tien jaar hoe dan ook telkens topfavoriet voor PR. Die koers is op zijn lijf geschreven, en hij was er gewoon al twee keer heel dicht bij. MSR is de moeilijkste van allemaal, en die heeft hij toch lekker binnen.
  • Marc Verkest

    1 jaar geleden
    Zulke negatieve reacties over Wout. Hij is toch de laatste jaren 1 van de beste Belgen op de fiets. Met Remco erbij en Delie word het alsmaar beter toch. Ipv ze af te breken zou je ze beter steunen. Ik lees hier dat vor sommige Milaan - San Remo een kermis koersje is. Doe de renners maar eens na. Het is niet dat je Robaix of de ronde niet wint dat je een sukkel bent. Heb je in de tijd Wout zien stuiven 2 keer over de Vent-tou in de rode van Frankrijk? En dat voor een sukkel volgens sommige .