Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Tim Dirven

Personeel dreigt tankstations TotalEnergies droog te zetten

Het personeel van de tankstations van TotalEnergies is misnoegd omdat het naar eigen zeggen te weinig wordt betaald. Vandaag brak daardoor een spontane staking uit in de vestiging naast de E19 in Waarloos. De shop en het servicepunt van TotalEnergies gingen dicht.

4 reacties

  • jan boden

    1 jaar geleden
    Dat is in ieder geval goed nieuws voor het milieu.
  • Voets Paul

    1 jaar geleden
    Het hedendaags probleem grote energie bedrijven willen zo veel mogelijk winst maken en het personeel een habekrats betalen !
  • Vanessa De Vleeschouwer

    1 jaar geleden
    De enige die winnen zijn de aandeelhouders van TotalEnergies, top 5 meest renderende energiebedrijven.
  • viaene philippe

    1 jaar geleden
    Jongens jongens nooit tevreden zoek ander werk in de plaats van de brave burger te pesten .
  1. Vlaams Parlement wil dat Kerk bijdraagt aan slachtofferfonds: “Psychologische hulp blijft duur”
    5

    Vlaams Parlement wil dat Kerk bijdraagt aan slachtof­fer­fonds: “Psycholo­gi­sche hulp blijft duur”

    Er moet een fonds komen dat alle slachtoffers van seksueel geweld toegang geeft tot psychologische zorg. Dat is een van de 101 aanbevelingen die de Vlaamse commissie voor de evaluatie van de aanpak van seksueel misbruik in de Kerk en in andere gezagsrelaties doet. “Het doet deugd aan mijn politieke hart om te merken dat, als het over zo’n belangrijk en gevoelig thema gaat, er goed kan worden samengewerkt over de grenzen van meerderheid en oppositie heen”, zei commissievoorzitster Hannelore Goeman (Vooruit).
  2. Veroordeeld voor vijf moorden maar ‘diaken des doods’ (69) op vrije voeten: “In plaats van kankermedicatie gaven ze hem kalktabletten”
    PREMIUM
    2

    Veroor­deeld voor vijf moorden maar ‘diaken des doods’ (69) op vrije voeten: “In plaats van kankermedi­ca­tie gaven ze hem kalktablet­ten”

    Ivo Poppe (69) uit Wevelgem werd in 2018 veroordeeld voor vijf moorden, onder wie zijn eigen moeder en schoonvader. Zelf bekende hij er tien tot twintig. Vandaag is ‘de diaken des doods’ opnieuw vrij, zes jaar na zijn veroordeling en na meer dan negen jaar cel. “Door zijn medische toestand is de situatie gewoon onhoudbaar”, vertelt zijn advocaat. Tegen intimi had Poppe het al over euthanasie. Een portret van een seriemoordenaar die als verpleger zelf jarenlang ongevraagd deze levensbeëindiging toepaste “bij dutsen die toch geen leven meer hadden”.