De Nederlander Max Verstappen mocht de afgelopen twee seizoenen zegevieren in het F1-eindklassement.
Volledig scherm
De Nederlander Max Verstappen mocht de afgelopen twee seizoenen zegevieren in het F1-eindklassement. © Photo News

Derde keer Verstappen? Of eerste maal Leclerc? Maak kans op fantastische prijzen in de Gouden Formule 1 dankzij HLN

Gouden Formule 1Vorig jaar lanceerde ‘Het Laatste Nieuws’ met de Gouden Formule 1 een gloednieuw spel. Ook dit seizoen kun je opnieuw deelnemen. Hou je van autosport? En ben je ervan overtuigd dat jij het beste raceteam kan samenstellen? Schrijf je dan nu in en maak kans op de hoofdprijs van 4.000 euro.

17 reacties

  • Christian Deckers

    1 jaar geleden
    Wie het vaakst als 1ste of daar dichtbij over de meet komt, zal WK worden. Verstappen is een winnaar, zie zijn uitslagen vanaf zijn kindertijd tot nu en je weet genoeg. De beste spullen komen meestal naar de beste stielman en ook daar doet ie zijn voordeel mee. Max heeft 2 héél belangrijke voordelen: hij kan goed autorijden én het is een Hollander van ingesteldheid. Ik zou proberen het seizoen te eindigen voor Max, dan ben ik wereldkampioen. Dat de snelste mag winnen, wie dan ook!
  • Andy Van Daare

    1 jaar geleden
    Niet veel van aan Marko Decandt, de 10 jaren daarvoor had Hamilton telkens "veruit" de betere wagen, qua coureur zeker niet de meerdere van Max of Alonso. We weten allemaal hoe moeilijk Hamilton het had tegen Vettel. Schumacher blijft de grootste, geen enkele 2e rijden kwam close bij hem, Hij had makkelijk 8 à 9 titels kunnen hebben en vaak nog dichtbij geweest, en dat niet zeer vaak niet met de betere wagen...
  • Pedro Vanbesien

    1 jaar geleden
    Verstappen zal nog een paar jaartjes mogen meedraaien en winnen vooraleer de titel te krijgen van de beste renner. Er zijn F1 renners die het veel beter deden dan hem, maar ja, die fans van Verstappen kennen de geschiedenis niet van de F1.
  • Ferdinand Nuyts

    1 jaar geleden
    De winnaar volgend seizoen zal niet zijn wie je bent maar wie je kent...! zoals de laatste jaren.
  • Marko Decandt

    1 jaar geleden
    Jeffrey Meykens, RBR had de beste wagen tot en met Mexico, vanaf Brazilië was Mercedes pas terug de betere. En zie wat voor moeite Max had om Hamilton te verslagen tot Brazilië, terwijl hij toch god is? En een geluk dat de directie zich er mee gemoeid heeft in de laatste race, of hij had een seizoen dat hij had moeten winnen, zelf niet gewonnen.