VTM Nieuws/Photo News
Volledig scherm
© VTM Nieuws/Photo News

Volgens Museeuw zit er dit voorjaar druk op de ketel bij Van Aert: “Het moet nu wel eens gaan gebeuren”

Volgens Johan Museeuw (57) is het tijd voor Wout van Aert dit voorjaar tijd om nog eens een monument aan zijn erelijst toe te voegen. “Enkel Milaan-Sanremo volstaat niet voor iemand van zijn status", aldus de ‘Leeuw van Vlaanderen’, die vandaag met VTM Nieuws naar de Muur van Geraardsbergen trok.

29 reacties

  • wim rooyakkers

    1 jaar geleden
    Professioneel wielrennen is nu team sport,de tijd van een kopman is voorbij,ploeg van Peter Post was daar al een voorloper van ,wie er won was niet belangrijk, als het er maar een was van zijn ploeg.
  • Johan Maddens

    1 jaar geleden
    In de periode Merckx , Van Looy , De Vlaeminck , Maertens wonnen ze 30 a 40 koersen per jaar , dit kan nu niet meer ! @ jenny charels , toch eens zijn palmares van Van Aert bekijken . Veel renners hebben meer monumenten gewonnen dan Van Aert , maar hebben bijlange geen palmares zoals Wout nu al heeft in de laatste drie jaar !! En dan niet vergeten dat hij zijn ploegmaats ook kan helpen zoals in P.Nice en de Tour ! Wout moet enorm verdienen !!
  • jenny charels

    1 jaar geleden
    Volgens de kranten is Van Aert de uitgesproken favoriet voor Milaan-San Remo, voor de Ronde van Vlaanderen en voor Paris-Roubaix. Tja, we gaan de rekening over 2 maand eens opmaken. Alsof Marhieu Van De Poel, Alaphilippe, Pogacar gewoon toeschouwers zouden zijn. Een beetje chauvinisme kan geen kwaad, maar wel serieus blijven hé mensen. Van Aert, 29 jaar, de nieuwe keizer van herentals, heeft 1 grote klassieker, namelijk Milaan-San Remo. De oude keizer, Rik Van Looy had er al 10 op 28 jaar ...
  • Isabelle Van den Abeele

    1 jaar geleden
    De concurrentie word altijd maar groter voor deze wedstrijden Nicole
  • ivo torfs

    1 jaar geleden
    Wat moet er "gebeuren" Johan? Die mens heeft ons al zoveel wielerplezier gegeven in het verleden en ik ben zeker dat er nog een pak aankomt in de toekomst, laat hem maar doen, hij weet beter dan wie wat hij kan en niet. Ik heb meer respect voor Wout gekregen dan voor enkele vroegere wielergoden.