Tot lege rekken leidde de groenteschaarste bij ons nog niet, al verkoopt Delhaize tijdelijk wel geen rode en gele paprika’s.
Volledig scherm
PREMIUM
Tot lege rekken leidde de groenteschaarste bij ons nog niet, al verkoopt Delhaize tijdelijk wel geen rode en gele paprika’s. © Photo News

Verse groenten schaarser en pak duurder: wat is er aan de hand met de tomaten, paprika’s en komkommers?

Staat er bij u tomaat, paprika, komkommer of bloemkool op het menu? Weet dan dat er momenteel in heel Europa een tekort is aan deze verse groenten. Dreigt een tekort aan verse groenten in de winkels? En wat betekent dit voor de prijs?

169 reacties

  • ronald de weze

    1 jaar geleden
    Wat ze allemaal uitvinden om de consument meer te laten betalen!!
  • Annette Van Meervelde

    1 jaar geleden
    Ik ben al blij dat ik niet veel groenten en fruit eet..... ben 79 j en liever vlees en eiwitrijk voedsel .
  • Michel Roman

    1 jaar geleden
    Seizoengroenten eten , komt veel goedkoper uit . Ik moet trouwens die smaakloze tomaten van de grootwarenhuizen niet . Mits wat tijd te maken , kan je heel veel zelf kweken , al is het in bakken of potten , veel smakelijker , en je weet tenminste wat je binnenspeelt.
  • jan boden

    1 jaar geleden
    Dat komt er van als onze land- en tuinbouwers nog enkel veevoeder verbouwen en geen voedsel meer voor menselijke consumptie.
  • dirk gommaerts

    1 jaar geleden
    Tegels eruit wippen, wat bloemen of bietengrond invoeren en allemaal een moestuintje voor het huis. Wat kruiden en groenten planten en zaaien. Goed voor het grondwater, goed voor het milieu, goed voor de portomonee. Nu nog subsidies aanvragen per opgewipte tegel...