Kiev, Oekraïne.
Volledig scherm
Kiev, Oekraïne. © Photo News

95 procent van Oekraïners rekent op overwinning in oorlog

Een grote meerderheid van 95 procent van de Oekraïners zegt vol vertrouwen te zijn dat hun land de oorlog van Rusland zal winnen. Een Oekraïens onderzoeksbureau peilde bijna een jaar na de Russische invasie de stemming onder de bevolking en concludeert dat het geloof in de overwinning het afgelopen jaar alleen maar is gegroeid.

13 reacties

  • Frans Peeters

    1 jaar geleden
    Hoe het ook afloopt EU is de verliezer en de wapenfabrieken zijn de winnaars
  • Dany Herman

    1 jaar geleden
    Hopelijk komt dit in orde
  • Piet Bol

    1 jaar geleden
    Duizenden doden ook aan Oekrainische kant. Met praten kon men het ook oplossen en dat had pas een overwinning geweest. Maar nee, de VS had Russisch bloed geroken en heel de NAVO liep er als kippen zonder kop achter.
  • Maurice Van der Leene

    1 jaar geleden
    Het is zeer mooi en dapper dat deze mensen zo positief ingesteld te zijn maar ik vrees er toch een beetje voor? Heeft u al eens goed bekeken wat er al allemaal aan flarden is geschoten in Oekraïne 🙄 waar moeten deze mensen nog in de toekomst gaan wonen en werken om te kunnen te overleven? 🙄 Als het zo verder gaat is er gewoon niks meer?
  • johan fransaert

    1 jaar geleden
    in tegenstelling tot de Russen weten de Oekraïners heel goed wat hen te wachten staat bij overgave dus dat is geen optie.