.
Volledig scherm
. © YouTube Safa Brian

KIJK. Waaghals Tom Pidcock reageert na risicovolle afdaling en waarschuwing van mama Van der Poel: “Dat kinderen dit niet mogen proberen? Klopt”

WielrennenTom Pidcock heeft gereageerd op zijn acrobaatkunsten. Samen met YouTuber Safa Brian reed de Brit in Zuid-Californië de afdaling van de bochtige en steile Tuna Canyon. Dat leverde niet alleen duizelingwekkende beelden, maar ook de vraag of het wel verantwoord is, op. “Mathieu, jij mag dat niet doen”, waarschuwde zelfs Corinne Poulidor haar zoon Mathieu van der Poel. Pidcock kadert nu de spectaculaire afdaling. “Het was enkele richting en er reed een auto voorop.”

18 reacties

  • Lucien Mertens

    1 jaar geleden
    Men kan aan de bokser ook vragen om risico te vermijden en toch maar niet te hard te slaan...onzin dus. Je hebt goeie dalers, en je hebt minder goeie dalers, vrij belangrijk gegeven in een bergrit.
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Tom en Mathieu hebben menig valpartij weten te voorkomen door hun stuurvaardigheid, zij die schrik hebben trekken vaak zichzelf onderuit, menig slippertje ontstaat door een verandering in het wegdek zoals hier lijkt en bij Mathieu in de Giro, daarnaast is 52gem in een afdaling niks verontrustend, haalde Eric zelfs op Croix de Fer waar Tom met Froome nog bijna 2minuten uitliep, ook dalend kunnen we een Ronde winnen..
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Voor de rekenwonders 4,4km in 5 minuten komt op ca 52km gemiddeld, dat hij net als Mathieu een slippertje recht zette was wellicht aan het wegdek te danken want ging amper 60/uur daar. Zij die de Ventoux richting Malaucène afdaalden weten dat rond 60gem haalbaar is omdat de bochten lopen als een trein dus Corinne kan gerust zijn...Eric ook..
  • Johan Maddens

    1 jaar geleden
    Zou graag eens Wout en Mathieu als koppel een zesdaagse zien rijden , de wielerbaan zal te klein zijn voor het publiek !!
  • Roger De Win

    1 jaar geleden
    Roger De Vlaeminck was de veelzijdigste renner. Won niet alleen klassiekers en was een heel goede veldrijder, maar won ook regelmatig op de piste. Dat heb ik Wout, Mathieu of Tom nog niet zien doen.