Dimitri Van den Bergh.
Volledig scherm
Dimitri Van den Bergh. © Photo News

Van Gerwen nieuwe Premier League-leider na zeven (!) gemiste matchdarts Price, Van den Bergh sneuvelt in kwartfinale

DartsVorige week haalde hij de finale, vanavond ging Dimitri Van den Bergh in Dublin meteen onderuit in de Premier League. ‘Dancing Dimi’ sneuvelde ondanks een sterke partij tegen Gerwyn Price. Die laatste verloor uiteindelijk na zeven (!) gemiste matchdarts in de finale van Michael van Gerwen, de nieuwe klassementsleider.

5 reacties

  • patrick isenborghs

    1 jaar geleden
    zo zijn er nog Henk & het zijn de groten die hun zenuwen wel in controle kunnen houden als het echt om de knikkers gaat.
  • Henk Juwet

    1 jaar geleden
    Moest Dimi zijn zenuwen nog wa beter de baas kunnen zouden er weinig nog van hem een matchke winnen geloof me maar . Had pech dat Price juist zijn 1ste match super was de finale stelde veel minder voor.Ook verleden week speelde Micheal Smith juistvin de finale super
  • Sven de ganck

    1 jaar geleden
    Den dimi zat heel de wedstrijd te glimlachen. Vanaf de eerste worp zou hij beter zijn concentratie op scherp zetten... focus zoals price vanaf 1ste min.
  • Guy vrielynck

    1 jaar geleden
    De titel doet uitschijnen alsof Dimitri een fantastische prestatie heeft geleverd. Begrijp me niet verkeerd, Dimi speelde zeer sterk, maar Price was bijna onklopbaar in zijn eerste match tegen onze landgenoot. Omdat elk klein tornooi in de Premier League in de kwartfinales start, haalt iedere speler telkens minstens de kwarfinale. Daarbij de Prem. League is een invitatie tornooi waar in principe elke PDC speler zou kunnen aan deelnemen indien uitgenodigd.
  • david baele

    1 jaar geleden
    Ja price speelt bijna in alle toestanden dimmi moet wat ouder worden de ervaring leerd leven met publiek