© AP

Pijnlijke blunder: zijn hele leven Arsenal-fan, maar David wordt begraven in Chelsea-shirt door de schuld van zijn vriendin

Het zal je maar overkomen: je hele leven gepassioneerd supporteren voor een club, maar begraven worden in het shirt van de rivaal. Het overkwam David Daley. De schuldige was zijn vriendin. Ze besloot het minst gedragen shirt uit zijn kleerkast te kiezen als zijn laatste outfit, maar stelde zich er geen vragen bij waarom hij het shirt zo weinig droeg.

Michael Van Damme

Arsenal-fan David Daley wilde in het shirt van zijn favoriete club begraven worden, maar hij kreeg per vergissing het shirt van stadsrivaal Chelsea aan. Het was aan zijn vriendin om het shirt te kiezen en zij koos voor het minst gedragen shirt uit zijn kleerkast.

Iemand moet het hem ooit gegeven hebben als grap en Davids vriendin stond er verder niet bij stil waarom haar vriend het nooit droeg. Zijn nicht Linda Daley, een journaliste van de Irish Sunday Times, vertelde het verhaal op Twitter.

“Ter verdediging, het was een uit shirt van Chelsea uit 2003, toen Emirates de sponsor van Chelsea was, net als Arsenal nu”, schreef ze. “Toen de priester binnenkwam en verward vroeg ‘was hij geen Arsenal-fan?’, moesten we allemaal lachen. Arme David, hij zal zich omdraaien in zijn graf.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal