Union Berlin, Basaksehir en Villarreal worden de volgende tegenstanders van respectievelijk Union SG, AA Gent en Anderlecht in Europa.
Volledig scherm
Union Berlin, Basaksehir en Villarreal worden de volgende tegenstanders van respectievelijk Union SG, AA Gent en Anderlecht in Europa. © PhotoNews/Belga

De tegenstanders van de Belgische clubs: déjà-vu voor Union, Anderlecht tegen een sprookjesploeg op de dool en Hein “onder de indruk” van Turken

30 jaar geleden is het, dat er vier Belgische clubs nog actief waren in de 1/8ste finales van de Europabekers. Club, Anderlecht, Antwerp en Standard toen. Club, Anderlecht, Union en Gent nu. Stoot er überhaupt iemand door naar de kwartfinales? Club Brugge staat voor een schier onmogelijke opdracht in Benfica. Union treft dat andere Union uit Berlijn in een rematch van de poulefase. En Anderlecht en AA Gent troffen met Villarreal en Basaksehir twee kleppers in de Conference League.

25 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Anderlecht heeft volgens sommigen hier blijkbaar een 'eitje'. De winnaar van de Europa League, 2 seizoenen geleden én de halve finalist van de Champions league vorig seizoen: Vilarreal. Blijkbaar géén voetbalkenners díe van Bayern Brugge 🤭.
  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Alleen Anderlecht heeft een mooie loting een leuke tegenstander maar ver van te onderschatten...!
  • Michel Beys

    1 jaar geleden
    Wees maar zeker dat Villareal niet op de dool zal zijn tegen Anderlecht. Die gaan voor de finale. Prachtig, op 9 maart afspraak in het lotto park.
  • Johan hendrickx

    1 jaar geleden
    Ver uit de zwaarste tegenstander voor Union.
  • Anthony Peeters

    1 jaar geleden
    Verdediging moet volledig fit zijn bij Anderlecht en dan nog paar wissels op het middenveld! Ashimeru in de plaats van Diawara! Misschien yari rij lager zakken arnstad eraf en Rafa op de plaats van yari en misschien eens beginnen mat voorzetten te geven als de lange spits er nog opstaat en niet beginnen als die eraf is!!