Werkexpert Stijn Baert deelt zijn ultieme werklessen.
Volledig scherm
PREMIUM
Werkexpert Stijn Baert deelt zijn ultieme werklessen. © Getty Images / Sofie Silbermann

De werklessen van arbeidsexpert Stijn Baert: “Ik ben gestopt met mijn mailbox baas over mij te laten spelen”

Al bijna drie jaar schrijft onze werkexpert Stijn Baert stukjes die lezers op basis van de wetenschap aan meer loon, meer voldoening en meer focus moeten helpen. Vandaag schrijft hij vanuit zijn eigen overtuiging, over drie werkregels die hij zelf elke dag toepast.Hij krijgt die vraag ook vaak na lezingen: “Heel interessant allemaal, uw onderzoek, maar wat heeft voor uzelf, in uw eigen carrière, het verschil gemaakt?” Zet je schrap voor zijn ultieme werklessen.

4 reacties

  • bart vansteenkiste

    1 jaar geleden
    dit nieuw artikel van 53 jaar gewerkt en zijn vrouw 49 jaar gewerkt als dit een zelfstandig koppel is of boeren is dit heel normaal , zelfs als boer en mee werkende vrouw is minimum 1000 euro pensioen , en u mag 100 jaar hard labeur hebben gewerkt als zelfstandige zou u dit toch te minste moeten weten. zelfstandig zijn , zijn zero gelijk gestelde dagen voor uw pensioen ook ziekenbond zijn zero gelijk gestelde dagen ,wel werken en stempelgeld of toelaatbaarheid al de rest zero nopes...
  • Jennifer Peeters

    1 jaar geleden
    Goed zijn voor een ander? Dan toch niet voor de gewone werkmens. Wij zijn nog niet vergeten hoe jij de bruggepensioneerden na meer dan 42 jaar werken viseerde.
  • Luc Verstraelen

    1 jaar geleden
    Deze man heeft natuurlijk gemakkelijk praten.Als men als leidinggevende of werkgever elke maand moet zorgen dat er genoeg centen zijn om de firma overeind te houden en de werknemers te kunnen uitbetalen dan is de druk van een ander niveau en dan kan zeer dikwijls niets anders dan te doen wat men moet doen om overeind te blijven.Als de centjes er elke maand liggen dan is de werksituatie anders en kan men anders gaan werken.
  • Veerle Leeuwerck

    1 jaar geleden
    Kan ik van meespreken! Doe je dit wel dan kom je na jaren terecht in een burn out!