Arnaud De Lie.
Volledig scherm
Arnaud De Lie. © VTM

KIJK. Arnaud De Lie: “Soms heb je van die dagen dat je op de pedalen duwt en denkt ‘verdomme, het gaat goed’”

Twintig jaar en al tweede in de Omloop, Arnaud De Lie vond zijn uitslag “nog zo slecht niet”. De Ardennees was misschien wel de beste man in koers. “Op de Molenberg voelde ik dat ik een heel goeie dag had.”

9 reacties

  • mathias schelstraete

    1 jaar geleden
    Als je op de muur en de bosberg geen tijd goedmaakt op iemand die al de hele tijd alleen op kop rijdt, dan, neen het was niet indrukwekkend. Het was erg goed voor iemand van zijn leeftijd, maar nog even wachten met zo'n superlatieven.
  • roger van goubergen

    1 jaar geleden
    Prachtig renner. Wat hij op 20 jarige leeftijd laat zien is weinigen gegeven. Wout en Mathieu maak jullie borst maar nat en probeer dit jaar en misschien nog volgend jaar jullie klassiekers te winnen. Binnen 2 jaar is hij de man.
  • Piet Corneel

    1 jaar geleden
    Dikke proficiat Arnaud buiten de valpartij was jij de winnaar geweest vandaag maar het begint pas voor U geduld!!! Geef U één goede raad ga NIET of NOOIT naar de ploeg van Lefevre.!!!!
  • Kim Vandenhoeke

    1 jaar geleden
    Zijn koers was afgelopen na de valpartij maar met dank aan de volgwagen toch terug in peloton zo is het makkelijker e
  • Ludo Andries

    1 jaar geleden
    Op die jonge leeftijd met zo'n groot verzet de muur oprijden ... amai. Proficiat Arnaud. We hebben er weer een goeike bij. De zilvervos zal knarsetanden dat hij hem (nog) niet heeft.