Arnaud De Lie reed op z'n buitenblad de Muur op.
Volledig scherm
PREMIUM
Arnaud De Lie reed op z'n buitenblad de Muur op. © Photonews/Belga

RECONSTRUCTIE. “Putain, wat trapte ik makkelijk”: het Omloop-debuut van Arnaud De Lie, die op z’n buitenblad de Muur opreed

Zo, dat was ‘m dan: de eerste Omloop ooit van Arnaud De Lie (20). En wát voor één! Bloed, zweet maar uiteindelijk geen tranen, kostte het. In tegendeel. Tweede, na de ongenaakbare Dylan van Baarle: mooi zo. “Ik voelde me supersterk. Je hebt zo van die dagen dat je op de pedalen duwt en denkt: ‘oh putain, ç’est facile!’” Een reconstructie in zeven fasen.

10 reacties

  • Mieke Ponet

    1 jaar geleden
    Ik hoop dat hij vandaag kan winnen en dit voor het werk dat de renners van Lotto voor hem opknappen.
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Hopelijk vandaag als Victor voor derny speelt met zijn supersonische fiets, zorgen dat hij vooruit is en met zijn grote blad bergaf het verschil maakt en met de Jumbo hegemonie komaf maakt, te mooi om waar te zijn..
  • Danny Janssens

    1 jaar geleden
    Ik ben fan van deze gast. Rechttoe , rechtaan......geef die een ploeg die even goed voor hem werkt als Jumbo-Visma en hij ging gisteren als eerste over de streep. Eerlijkheid gebied mij te zeggen de TJV een samenhangend geheel is die rijden voor elkaar. Mooi om zien. Ik supporter vandaag alvast voor Arnaud!
  • Linda Wellekens

    1 jaar geleden
    Had hem graag de overwinning gegund .... Nog een beetje meer koersinzicht en ... voilà.
  • Tim Smet

    1 jaar geleden
    Dit beloofd! Sportief en topklasse!