Club Brugge
Volledig scherm
© Club Brugge

KIJK. “Bruges’ territory”: Noa Lang geeft vandalen die Brugse grasmat bewerkten lik op stuk

Jan Breydel kreeg afgelopen nacht ongewenst bezoek. Vandalen richtten schade aan. Men schreef ‘f*ck Bruges’ en ‘vuile boeren’ op de muren, bekladde de doelpalen en pakte ook de grasmat aan. In de middencirkel werd ‘9K’ - een verwijzing naar de postcode van Gent - in het gras gebrand, maar daar wist Noa Lang na afloop wel raad mee.

18 reacties

  • Rob Vlam

    1 jaar geleden
    Is Lang gek of oerdom, vraag ik me af.
  • Vanhercke Franky

    1 jaar geleden
    Schitterende speler en mens die lang Gent werd tureluurs gespeeld door sterk club
  • Marcel Winckels

    1 jaar geleden
    Andre , Gent is heel de wedstrijd gedomineerd, oververdiende overwinning van clubtjie en toch gaat het maar over 1 ding. En het was dan nog geen rood, Orban loopt op ze schouder net waneer buchanan stopt met lopen omdat hij buiten de lijnen loopt, en dan 7keer over het terrein rollen, eigen schuld, het lag er vinger dik op dat hij kaart wou aansmeren. Opdracht van HEIN,Samoise zien invallen, juist hetzelfde.
  • dave hosten

    1 jaar geleden
    De marginale supporters van Gent mooi te janken gezet door heerlijke Lang. Die persoon brengt letterlijk en figuurlijk kleur.
  • andre van de wege

    1 jaar geleden
    een echte schande de var en arbiters zijn zo on eerlijk brugge wint en word kampioen niet omdat ze de beste zijn maar ze krijgen alles toe we zien wel tegen benfica hoop dat ze verliezen dan kunnen we eens feesten.