Wie gepakt wordt met een smartphone bij Zillion 'Zundays' wordt buiten gezet: "Op goed geluk dat je hem ooit nog terugziet”

ShowbitsNa twee uitverkochte Zillion parties in Flanders Expo en het Antwerps Sportpaleis, duikt Zillion opnieuw een club in. Deze keer is discotheek Versuz in Hasselt aan de beurt. Zondagavond gaan ze nog net iets verder. Dan haalt Zillion-baas Frank Verstraeten zijn erotisch partyconcept ‘Zundays’ namelijk van onder het stof. De regels zijn duidelijk: camera’s of smartphones zijn niet welkom. Maar waarom is dat zo belangrijk? Showbits-reporter Jarne vraagt het aan Joyce De Troch. Zij maakte de originele ‘Zundays’ mee vanop de eerste rij en verzorgt nu de VIP-zone voor Frank. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

25 reacties

  • Erik Beckers

    1 jaar geleden
    Wat is het probleem? Als ik een feest - evenement - bijeenkomst of wat dan ook organiseer en ik wil niet dat daar gefilmd wordt mag ik aan mijn genodigden toch wel vragen om hun camera's buiten te laten of op te bergen, dacht ik! Als zij daar niet mee akkoord zijn mogen ze gerust opkrassen met hun camera's, dacht ik ook nog eens. Niet zo?
  • karin verwimp

    1 jaar geleden
    Oeieoeieoeie, de smartphone junkies dreigen hun speeltje te verliezen. En daardoor niets te kunnen filmen en online te zetten zonder dat wie gefilmd werd zijn of haar toestemming gegeven heeft. Wat degenen die tegen zijn niet lijken te beseffen is dat ze met hun protest te kennen geven dat ze egoïsten zijn: ik wil iedereen kunnen filmen en online zetten, of die mensen dat nu leuk vinden of niet... Tot ze zelf slachtoffer worden. En dan brullen ze moord en brand.
  • karin verwimp

    1 jaar geleden
    Waar haal jij het recht vandaan om andere mensen te filmen en de beelden gegarandeerd online te zetten Jos Vermeulen?
  • jos vermeulen

    1 jaar geleden
    Waar halen die het recht om eigendom in beslag te nemen en achter te houden?
  • Geert Van den Berghe

    1 jaar geleden
    Vind ik een stap in de goeie richting. Dit moet overal gebeuren. Te pas en te onpas wordt je gefilmd of gefotografeerd en kan je zonder je toestemming op sociale media belanden. Je moet dan maar pech hebben dat dit juist op genant moment is. Bijvoorbeeld één iemand kan wel aangesteld worden om 'gepaste' foto's en video's te nemen op een bepaald feest zodat die beelden niet zomaar op sociale media belanden.