BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ook Referee Department had uitsluiting Buchanan verwacht na elleboog: “VAR-interventie en rode kaart voor gewelddadig gedrag waren nodig”

Een woeste Hein Vanhaezebrouck op de persconferentie na Club Brugge-AA Gent. De coach van de Buffalo’s kon niet begrijpen dat Tajon Buchanan na een bewuste elleboog geen rood kreeg. “Dit is een pure schande. Het failliet van de VAR.” Het Referee Department treedt Vanhaezebrouck nu bij en zegt dat het een VAR-interventie en rode kaart voor Buchanan had verwacht.

166 reacties

  • Rudy Claes

    1 jaar geleden
    Die Orban verdiende geel voor zijne cinema ...eerst precies een hersenschudding, direct nadien kon hij de Lambada dansen 🟨🟨🟨
  • Kurt Calebout

    1 jaar geleden
    Waarom wilde die Gent speler perse tegen Nuchanan aankopen? Om een penalty uit te lukken? En al de komedie van dat rolled op het veld is er way over want toen de scheids dochter kwam was hij opeens springlevend. Wanneer gaan die circusartiesten ook eens aangepakt worden? Had hij niet zo aggressief komen aangelopen dan was hij niet tegen de elleboog geloven.
  • Michael Theunissen

    1 jaar geleden
    Ook de scheids heeft het gezien want hij stond slechts 8 meter van het gebeuren met geen enkele speler er tussen die zijn zicht kon belemmeren. Orban toont hem zijn verwonding waaraan bloed te zien is maar hij hecht er geen enkel belang aan. In tegendeel. Aan Fr.de Bleeckere wou ik nog zeggen " Als hier geen sanctie op volgt maak je jezelf maar eindeloos belachelijk. Proficiat ook Hans Van Aken. Aan uw eerlijke uitleg na de wedstrijd. kunnen veel club supporters een voorbeeld nemen
  • frank hemmeryckx

    1 jaar geleden
    Wat ga je daaraan doen als referee departement. Niks zoals gewoonlijk.
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    1 jaar geleden
    Het eerlijkste zou zijn de wedstrijd met 10 tegen 11 te laten voortspelen vanaf de minuut waarin Buchanan de elleboogstoot gaf.Waarom kan dit niet? Waarom grijpt de Bond niet in.Doen ze dit niet, bewijzen ze zelf hun ongeloofwaardigheid en onbekwaamheid.