Keukenchef Floris Van Der Veken (links)  en Peter Goossens aan het werk in Hof Van Cleve in 2022
Volledig scherm
Keukenchef Floris Van Der Veken (links) en Peter Goossens aan het werk in Hof Van Cleve in 2022 © ID / Lieven Van Assche

Peter Goossens (59) laat eind dit jaar restaurant Hof van Cleve over aan keukenchef

Na 37 jaar zullen Lieve en Peter Goossens eind 2023 de deur van hun restaurant Hof van Cleve in Kruisem als gastvrouw en chef-eigenaar definitief achter zich dichttrekken. “We denken er al enkele jaren aan om ons professioneel leven een nieuwe wending te geven”, aldus de 59-jarige Peter Goossens, die zoals bekend in Hotel La Réserve in Knokke zijn medewerking verleent bij het openen van een nieuw restaurant.

  1. HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeckhout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”
    43

    HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeck­hout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”

    In het derde ‘Duel’ in de studio van VTM Nieuws namen CD&V-voorzitter Sammy Mahdi en Jeremie Vaneeckhout, co-voorzitter voor Groen, het zondagmiddag tegen elkaar op. Het werd een vijandig duel, waarin zeer scherpe verwijten over en weer werden geslingerd binnen de thema’s zorg, landbouw en migratie. Met name over migratie gingen de twee kopstukken fel tekeer tegen elkaar. “U gedraagt zich als een aanhangwagen van extreemrechts”, zei Vaneeckhout. “Het beste communicatiebureau voor Vlaams Belang zijn de ideeën van de groenen”, stelde Mahdi.
  2. Zoon van vermiste Annie De Poortere spreekt voor het eerst: “Plots moeten we rekening houden met moord. We hebben alleen maar méér vragen”
    PREMIUM

    Zoon van vermiste Annie De Poortere spreekt voor het eerst: “Plots moeten we rekening houden met moord. We hebben alleen maar méér vragen”

    “Ga even zitten. We hebben uw mama gevonden.” Met dat telefoontje kreeg een stomverbaasde Jo Defever (56), de zoon van de vermiste Annie De Poortere, zaterdagnacht te horen dat er resten van haar lichaam in de tuin van hun buurman in Sint-Martens-Latem zijn teruggevonden. Dertig jaar na haar verdwijning. Hier spreekt zoon Jo voor het eerst: “Dat het verhaal nu zó een wending neemt: nee, dat had ik niet meer voorspeld.”
    Sint-Martens-Latem