Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Tegenstanders de nek afdraaien is zijn specialiteit”: maak kennis met het sterke blok waar Wout van Aert straks op kan rekenen

Ook Wout van Aert was dit weekend een winnaar. Daarvoor hoefde hij niet eens zijn zetel uit te komen. Twee dagen op rij zag hij hoe zijn ploeg de koers domineerde. De kopman weet het nu wel zeker: hij heeft straks de sterkste ploeg in het voorjaar. Dit zijn de jongens die in de Omloop en Kuurne de wet dicteerden.

19 reacties

  • Willy Scholaart

    1 jaar geleden
    Ik hoop dat hij geen één van de twee wint, nog de RVV nog Roubaix, als dat dan de super renner is maar schrik heeft om te starten waar hij denkt niet te kunnen winnen!! ik was nochtans fan van hem.
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Hoogtestages hebben nog zelden hun nut bewezen en verstoren soms juist de opbouw zoals bij Mathieu vorig jaar die bergop zelfs de bus niet kon volgen, als Lore er ooit een gedaan had had ze recht van spreken. Een Vuelta een kleine ronde bewijst al dat ze er weinig kaas van heeft gegeten net als UAE waar QS Soudal uitblonk in de TTT en ook bergop tussen "Janneke en Mieke"..en nog wat andere klimgeiten...
  • Lore Janssen

    1 jaar geleden
    Serieus, Rik? Zoals je zelf zegt, die tijden zijn (gelukkig voor alle betrokkenen) helemaal veranderd. Evenepoel rijdt kleine rondjes ter voorbereiding, anderen doen hoogtestages en allemaal pieken ze naar bepaalde doelen. Anders kom je er niet aan te pas, hoor.
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Wat een luxe met 2 kermiskoersjes waar int buitenland totaal geen rekening mee wordt gehouden, enige die telt is LBL..
  • Rik Bogaert

    1 jaar geleden
    Van Aert gaat eerst moeten durven starten! In Merckx zijn tijd was dat anders. Reed vanaf de eerste rit tot de laatste! Dat waren nog eens coureurs!