© AFP

Weet jij alles over Pikachu en co? Dan is dit je droomjob: veilingsite zoekt Pokémon-expert

Begint je hart sneller te slaan bij het horen van “Ash Ketchum”, “Charmander” en “Pikachu”? Heel goed, want de veilingsite Catawiki is op zoek naar een Pokémon-expert.

debn

Catawiki is een online veilingplatform waar vaker bijzondere objecten op staan. En om zich nu op de Pokémon-markt te storten, zoekt het een fulltime collega die bezeten is door de anime-reeks en alles wat ermee te maken heeft, en die de kennis ervan nu professioneel wil inzetten. Je dagen vullen met Pokémon dus.

Als Pokémon-expert kom je in een uitgebreid team terecht dat ondertussen al bestaat uit kenners van kunst, Lego, auto’s, Panini, strips, juwelen, whiskey en vele andere dingen. Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van Pokémon-veilingen en -verzamelingen met unieke ruilkaarten. Daarnaast beoordeel en selecteer je de meest bijzondere kaarten die op Catawiki worden aangeboden, onderhoud je contacten met belangrijke verzamelaars wereldwijd, woon je hoogaangeschreven beurzen bij en benut je je netwerk binnen de fancommunity. Solliciteren kan via de website.

Is Pokémon toch niet zo je ding? Niet getreurd, want Catawiki is nog op zoek naar kenners van sneakers en streetwear, Dinky Toys, Nederlandse en Belgische comics, en euromunten. Het reeds bestaande team van experts bestaat al uit mensen die alles weten over en hun brood verdienen met hun passies zoals klassieke auto’s, Lego, Panini, bonsaiboompjes, camera’s, whiskey en zo veel meer.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER