REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Messi (en Argentinië) bekroond op FIFA Best Awards, troostprijs voor afwezige Courtois en De Bruyne: beiden in Ploeg van het Jaar

Wél in het ‘Team van het Jaar’, maar niet de Beste Doelman. Thibaut Courtois moest op ‘The Best FIFA Football Awards’ de duimen leggen voor wereldkampioen Emiliano Martínez. En Lionel Messi werd verkozen tot Speler van het Jaar op wat wel een Argentijns privéfeestje leek. Courtois en De Bruyne werden wel opgenomen in het ‘Team van het Jaar’.

12 reacties

  • AUGUSTIN GHIJSELS

    1 jaar geleden
    El Mejor de la Planeta! Wat hebben we weer genoten van de mirakelman uit Argentina, voor het 17de jaar op rij.Zondag maakten hij en Mbappé weer brandhout van Marseille.Nu nog de scalp van Bayern en hopelijk CL winst tegen Pep in de finale.
  • Filip Vanlaeken

    1 jaar geleden
    Ik ben tegen cancel, maar als er 1 organisatie verdient van gecanceled te worden is het wel de FIFA. Of nee de VN.
  • Hugo Verlot

    1 jaar geleden
    Overroepen voetballer.
  • Pieter Janssens

    1 jaar geleden
    Makkelijk als je steeds dezelfde kiest, zijn er nu niet echt andere spelers die deze verdienen en hierdoor gemotiveerder gaan geraken. Maar ja, FIFA en neutraal is weeral een ander verhaal.
  • Jorge seiffermann

    1 jaar geleden
    Wat een corrupte fifa wereld .Real Madrid heeft in het hele seizoen de champions league tegen de beste ploegen gewonnen en zwaar overklast. ARGENTINIË heeft met Messi world cup gewonnen met penalty's op ėėn maand .