Hakimi was gisteren aanwezig op de FIFA Awards in Parijs.© EPA-EFE

Slachtoffer van mogelijke verkrachting door PSG-ster Hakimi wilde geen aanklacht doen, maar gerecht tilt zwaar aan vermeende feiten

Volgens de Franse krant Le Parisien wilde de vrouw die mogelijk verkracht zou zijn door PSG-ster Achraf Hakimi eigenlijk geen aanklacht doen, maar de vermeende feiten zouden zo zwaar wegen dat het openbaar ministerie de zaak toch onderzoekt. Toen de feiten zich afspeelden waren de vrouw en de kinderen van Hakimi op vakantie in Dubai terwijl hij achtergebleven was in Frankrijk.

Michael Van Damme

Zondag stapte een 24-jarige vrouw naar de politie en vertelde dat ze was verkracht door Achraf Hakimi, rechtsback van Paris Saint-Germain en een van de sterren van de Marokkaanse nationale ploeg op het voorbije WK.

Het vermeende slachtoffer wilde naar eigen zeggen geen klacht indienen, maar gewoon “een verklaring van verkrachting” afleggen.

Maar gezien de ernst van de vermeende feiten, alsook de reputatie van Hakimi, besloot het openbaar ministerie zelf om de zaak te onderzoeken.

De jonge vrouw en Hakimi zouden elkaar leren kennen hebben via Instagram. Afgelopen zaterdag zou Hakimi haar naar zijn huis hebben laten komen in een door hem bestelde Uber en tijdens die ontmoeting zou het misgelopen zijn.

De vrouw zegt dat de Marokkaanse international haar op de mond kuste, haar ontkleedde, borsten kuste en met de vinger penetreerde, terwijl ze aangaf dat niet te willen.

Ze zou zich bevrijd hebben door Hakimi met de voet van zich af te duwen, waarna ze een vriend via sms zou hebben gevraagd haar te komen ophalen.

Hakimi speelde afgelopen weekend niet mee tegen Olympique Marseille wegens last aan het dijbeen. Zijn vrouw Hiba Abouk en zijn kinderen waren op vakantie in Dubai, zo viel te zien op Instagram, terwijl hij alleen thuis was in Frankrijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer