© *

Rosanna heeft spijt van 'Temptation Island'

Als ze nog eens de kans zou krijgen, zou Rosanna niet meer zo snel meedoen aan 'Temptation Island'. Dat zegt ze in de Coen en Sander-show op de Nederlandse radio 538.

tib

In het radioprogramma ontkent Rosanna dat ze in het ziekenhuis belandde na haar vrijpartij met Alex, zoals verleidster Saartje eerder beweerde in TV Familie. "Het zijn natuurlijk roddels. Ik weet niet wie er achter zit, maar ik vind het heel triest. Ik heb niet een nacht in het ziekenhuis gelegen en ik kon nog gewoon lopen." Toch heeft ze toe dat er tussen haar en Alex een serieus haar in de boter zit. "Hij denkt dat hij nog op 'temptation' zit, hij blijft maar stoken. En als hij doorgaat, ga ik ook maar door."

Rosanna en Alex voeren op sociale media een oorlogje waarin hij beweert dat zij ook na de opnames nog contact zocht met hem en zij een hashtag met de woorden 'kromme kleine pik' gebruikt als ze over zijn bedkwaliteiten spreekt. Dat laatste is niet helemaal waar, geeft ze zelf toe. "Ik wil er niet veel uitspraken over doen, het is wat overdreven wat ik zeg. Maar ik ben niet in het ziekenhuis beland. Je bent geen walvis ofzo."

"Ik dacht op voorhand: dat kan ik wel"

"Ik heb er echt spijt van", zegt Rosanna over haar deelname aan 'Temptation Island'. "Voor het programma begon, dacht ik: dat kan ik wel. Maar dan zie je dingen van je partner die je niet leuk vindt. Soms denk ik ook wel eens als ik naar tv kijk: wat zeg je nu weer Roos? Maar je zit vol emoties daar, vol drank, vol mannen die wat van je moeten... probeer het maar eens."

Ook Alex heeft intussen laten weten dat het ziekenhuis-incident enkel een roddel is. Maar verder wil hij daar weinig over kwijt: "De vrouwen met wie ik intiem ben geweest respecteer ik, maar dat respect blijkt niet altijd wederzijds." Maar hij blijft wel bij zijn punt dat Rosanna gevoelens had voor hem: "Rosanna ontwikkelde serieuze gevoelens voor mij, maar voor mij was het niet meer of minder dan een tv-programma en het spel der verleiding. Ik was dus niet op zoek naar een partner.'' Al zorgen haar denigrerende opmerkingen er volgens hem vooral voor dat hij kennismakingsverzoeken krijgt van vrouwen die willen weten wat voor vlees ze in de kuip hebben.

 

Dit is wat ik erover kwijt wil en tevens het laatste wat ik erover gezegd heb. Het verhaal is terug te vinden op mijn Facebook in het AD.

Een bericht gedeeld door Alex ??Temptation Island 2017?? (@alexm.official) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer