Zelfs Radja Nainggolan mengt zich in discussie rond discutabele VAR-tussenkomst: “Geen enkele kwade intentie”

Er gaat geen wedstrijd voorbij of de VAR eist een hoofdrol op. In de terugmatch van de halve finales van de Croky Cup tegen KV Mechelen kreeg Zulte Waregem-speler Ciranni een gele kaart voor een stevige tackle, maar na een interventie van VAR Nicolas Laforge werd het geel omgezet in rood. Te streng, vinden heel wat volgers.

15 reacties

  • Maurice Berden

    1 jaar geleden
    Als alle gesprekken tussen Var en scheidsrechter opgenomen worden (zoals elk gesprek dat met de hulpdiensten 112) dan kan men onmiddellijk horen wat de reden van niet tussenkomen was.
  • Guy Moreels

    1 jaar geleden
    Geel was al méér dan genoeg ! Rood is er zeker over. Beter heel die VAR afschaffen of maken, dat die in het stadion zelf aanwezig zijn. Worden ze m.I. toch voor betaald.
  • Ken Delespierre

    1 jaar geleden
    Mannaert en Verhaeghe waar zijn ze toch mee bezig.. Nu ook al kv Mechelen beginnen te ondersteunen, hebben ze een uurwerkje gekregen ofzo??
  • Ken Delespierre

    1 jaar geleden
    Is Bart Verhaeghe niet van Mechelen afkomstig? Dit kan geen toeval meer zijn.. Dringend een onderzoeksteam hier op zetten. De waarheid moet aan het licht komen! De sturing van de competitie moet maar eens gedaan zijn. Vanaf nu weer elk jaar Anderlecht kampioen en de beker is voor die die het meest geld geeft aan de VAR.
  • Jan Wybo

    1 jaar geleden
    Een nieuw been om op te knagen,Marc?