Vooruit-voorzitter Conner Rousseau.
Volledig scherm
Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. © BELGA

Betere seksuele voorlichting en één ticket voor al het openbaar vervoer: participatietraject van Vooruit mondt uit in 15 voorstellen

Maak seksuele voorlichting moderner en inclusiever, renoveer massaal woningen en één ticket voor al het openbaar vervoer. Dat zijn een aantal van de voorstellen die Vooruit overhoudt na The Big Shift, een participatietraject waarmee de partij de kloof tussen de politiek en de burger wil dichtrijden. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau presenteerde de voorstellen dinsdagavond op het slotevent van het traject.

21 reacties

  • ruddy claerhout

    1 jaar geleden
    Begin eens met enkel mensen, die ooit hebben bijgedragen aan de inkomsten van het land te belonen. Niet omgekeerd !
  • Johan Van Overmeeren

    1 jaar geleden
    Wat gaan zij nog allemaal beloven en weten dat zij van die beloftes maar 5% meschien kunnen erdoor krijgen. Gaan zij als politieke partij stoppen als Vooruit de volle 100% niet kan waarmaken? Pure stemmenronselarij noemt men dat Stel als HLN die vraag eens aan Corner.
  • dirk Callens

    1 jaar geleden
    Vergeet altijd te vertellen dat u en ik zijn folietjes moeten betalen. Gratis betekent met belastinggeld!
  • Sam Bedfort

    1 jaar geleden
    Vooruit, de partij die perfect gezonde mensen uitsloot van deelname aan de maatschappij. In 2024 onder de kiesdrempel.
  • Gino Denil

    1 jaar geleden
    Zie het al gebeuren. Massale renovatie van woningen op kosten van deze die geen woning hebben en die daarna ook nog een hogere huur mogen betalen. En maatregelen in de marge als één ticket voor openbaar vervoer. De visie van Vooruit op een andere minder conservatieve neoliberale en socialere samenleving. Of is het juist de bedoeling dat die in stand gehouden wordt.